Pëllumbi i “Qengjit të vogël” po bëhet burrë

0

Është padyshim artisti më i pëlqyer i të gjitha gjeneratave. Që nga paraqitja e tij e parë ka filluar të rrëmbejë zemrat e shumë nga publikut shqiptarë me hitet e njëpasnjëshme që publikonte.

‘Qingji i vogël’ dhe ‘Sherri i vogël’ janë këngët e tij më të pëlqyera prej kohësh me të cilat janë rritur një numër i madh i brezave të ndryshëm, e që po vazhdojnë akoma.

Duhet theksuar se Pëllumbi tani është 16 vjeçar i cili po vijon mësimet në shkollë të mesme, e padyshim që nuk ka lënë anash as muzikën, ai tashmë është duke vijuar kursin e kitarës, se a do rikthehet përsëri në muzikë mbetet të shihet.

Pavarësisht kësaj Pëllumbi me anë të talentit të tij ka lënë gjurmë tek fëmijët duke u konsideruar ndër më të pëlqyerit.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here