Një shqiptar në burgun e Milanos-i burgosuri-kamarier

0

Kushdo shkon në restorant, por kush shkon në një restorant klasi që ndodhet në burg?

Në Milano shumë vetë shkojnë në restorantin e njohur „In Galera“, ku të burgosurit punojnë me kuzhinierët.

Mes tyre është edhe Elsoni, një shqiptar që ka gjetur “lirinë” brena hekurave të burgut. Ai thotë se i mungon vetëm familja. Por me punën që kryhen, ndihet i dobishëm, se po bën diçka për t’i ardhur në ndihmë familjes së tij. Reportazhi nga Deutsche Welle

http://m.dw.com/sq/i-burgosur-dhe-kamarier-një-shqiptar-në-burgun-e-milanos/av-43354065

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here