Ne Serbi sot mbahet dita e dytë e dialogut për Kosovën

0
Një tryezë e dytë brenda kornizës së dialogut të brendshëm për Kosovën do të mbahet sot në Pallatin e Serbisë.

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Zhvillimit Teknologjik, Mladen Sharçeviq dhe drejtori I të ashtuquajturës Zyre për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq do të marrin pjesë në tryezën e rrumbullakët të Institutit të Shkencave Sociale dhe Humanistike në Serbi.

I iniciuar nga presidenti serb, Aleksandar Vuçiq, në fund të tetorit ka filluar ky dialog rreth Kosovës me një takim të Grupit Punues i cili u mblodh për të dëgjuar mendime dhe ide rreth Kosovës, transmeton Klan Kosova

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here