Ndërhyri te Trump për ta liruar, 63-vjeçarja takohet me Kim

0

63-vjeçarja Alice Johnson do t’i jetë mirënjohëse gjithmonë Kim Kardashian, pas ndërhyrjes që kjo e fundit bëri të presidenti Donald Trump për ta liruar nga burgu

Kim vizitoi të moshuarën në shtëpinë e saj ku nuk munguan përqafimet dhe falënderimet e përzemërta nga 63-vjeçarja.

Alice Johnson ishte dënuar me burgim të përjetshëm për përdorim droge, por Kim Kardashian ia doli ta shpëtonte. Sot ajo është e lirë dhe e lumtur.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here