Naomi Campbell: Liderëve botëror u pëlqen të takohen me mua

0

Naomi Campbell, supermodelja amerikane ka treguar se ajo kishte marrë dikur para për bamirësi nga Donald Trump.
Campbell tha se po kërkonte fonde për viktimat e uraganit “Katrina” kur ajo kishte takuar manjatin.
“E pyeta për para dhe ai tha, ‘Sa do të donit?'” . “Unë thashë” ky person e dha këtë shumë “, dhe ai tha” Mirë, do të përputhen me të “dhe kjo ishte ajo.”

Campbell gjithashtu foli për bashkëveprimin me njerëz të tjerë të fuqishëm, duke përfshirë presidentin Barak Obama dhe presidentin rus Vladimir Putin.
Kur u pyetën nëse ajo kënaqej në takimet me udhëheqësit, Campbell tha “atyre u pëlqen të takohen me mua!”
Sa për Trump, Campbell thjesht po thërriste për një favor rreth një kauze të mirë.
“E njihja atë aq mirë sa ta marr në telefonin dhe t’i marrë ato para,” tha ajo.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here