Miliarderi në kërkim të një gruaje: Do t’i jap pagë 55 mijë euro në vit, plus…

0

Një miliarder nga Argjentina po kërkon grua për martesë.

Dhe është i gatshëm t’i ofrojë kandidates më të suksesshme një pagë prej 55.000 euro në vit përfshirë edhe shpërblime.

Sir Benjamin Slade u shfaq në ‘Good Morning Britain’ në kërkim të një gruaje për të ndarë pasurinë e tij të madhe Somerset dhe të hedh poshtë disa “trashëgimtarë” pasi nuk kishte fat që ta gjejë gruan e duhur për gjashtë vjet.

Miliarderi ka një listë të detajuar të kërkesave për gruan e suksesshme, duke përfshirë nevojën për të pasur një licencë helikopteri, licencë arme dhe gatishmëri për të krijuar një familje.

Gjithashtu dëshiron që ajo të jetë rreth moshës 35 vjeç.

Slade shpjegoi se kërkimi i një gruaje është një “marrëveshje” më e mirë sesa një partner biznesi, edhe pse ai shpreson se bashkëshortja e tij e ardhshme do të angazhohet gjithashtu në punët e tij të biznesit.

Pasardhësi i Mbretit Xhorxh IV gjithashtu dëshiron që gruaja t’i sigurojë një trashëgimtar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here