Milaim Zeka kryetarit të Komisionit për demarkacion: “A është shkelur Kushtetuta e vendit?”

0

Deputeti dhe anëtari i Komisionit për Integrime, Milaim Zeka ka pyetur kryetarin e Komisionit Shtetëror për Demarkacion se a mendon se është shkelur Kushtetuta e vendit .

Deputeti i Nisma për Kosovën ka deklaruar se komisioni i ri i kryesuar nga Shpejtim Bulliqi është në presion i gjithanshëm, si nga Qeveria, Kuvendi e nga Presidenca.

Ndërsa e ka pyetur  kryetarin e Komisionit Shtetëror për Demarkacion se a mendon se është shkelur Kushtetuta e vendit .

“Ju thatë se Komisioni i kaluar ka bërë disa shkelje siç është edhe shënimi i një vije të re kufitare me Malin e Zi”, ka thënë Zeka.

‘A mendoni se ka pasur shkelje të Kushtetuës me këtë rast dhe a mendoni se do të duhej të kyqej edhe prokuroria në këtë rast”, ka thënë Zeka.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here