Makiato me qen

0

Një kafe në Tajvan tërheq klientët duke ua bërë makiaton me fytyrën e qenit që kanë me vete.

“My Cofi” bën art me porosinë e klientit duke përdorur qumësht, çokollatë dhe shumë durim.

Fotografitë e postuara “online” kanë bërë që kafeja të fitojë famë dhe shumë njerëz kanë nisur ta vizitojnë atë së bashku me kafshën e tyre shtëpiake.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here