Makfirja, shoferja e autobusit në Shkup

0

E quajnë “Maki 35 km” dhe rrallë nga udhëtarët e rregullt të kësaj linje të autobusit të Shkupit nuk e njeh.

Ajo duket e qeshur,e gëzuar. Makfire Shaqiri për 13 vjet si shofere autobusi trajton kulturën e madhe të ngjeshur urban, ajo nuk bën gjeste të pahijëshme, duke parë çdo dit shoferët nervoz dhe arrogant dhe pasagjerët …

Nëna e saj thotë se ajo u rrit në autobus, ishte e vështirë, por me ndihmën e njerëzve të mirë, kockat e saj në jetë u zgjidhën. Ju sugjeroj: “Besoni në veten tuaj. Ne nuk do të bëjmë vetëm atë që nuk duam apo jemi në mënyrë të vendosur që ne duhet. ”

Në profesionin e saj duhet të jeni të qetë.

Ka situata të vështira, situata stresuese. Por ju duhet të jeni të qetë. Gabimet tona nuk mund të korrigjohen – thekson Makfire.

Për të nuk ka profesion femër dhe mashkull.

Ne as nuk jemi të vetëdijshëm për fuqinë tonë. Unë e di një marangoz grua. Ju vetëm duhet të thoni “Unë mundem” – thekson ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here