“Dëshira ime është të bëhem më e famshme se Perëndia”. Kjo është vetëm një nga mijëra frazat provokuese të Madonna-a, ish-“Material Girl”, ithtare e rrokut, e cili është gati të shuajë 60 qirinj (ajo ka lindur në Bay City, më 16 gusht 1958) dhe se në tridhjetë vitet e fundit, ajo ka magjepsur jo vetëm me tendencat muzikore, por edhe me pamjen e saj të modës, duke u bërë një ikonë dhe burim frymëzimi për breza dhe duke mbetur mbretëresha e padiskutueshme e renditjeve të ndryshme: këngëtare, kompozitore, balerinë, prodhuese dhe aktore.

Ndërsa përgatitet të nxjerrë albumin e aj të 14-të, ajo që më shumë e ka mbajtur të zënë gjatë viteve të fundit, është biznesi i saj (midis gjërave të ndryshme: linjat e veshjeve, palestra, parfume, kozmetikë) dhe, sigurisht, ajo e nënës, veçanërisht pasi zgjodhi të shkonte në Lisbonë për të mirën e fëmijëve të saj. Në fakt është e vështirë për të përcaktuar një personazh në disa fjalë si Madonna, pasi rrezikohet në mënyrë të pashmangshme të banalizohet një karakter i vetëm.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here