Luan një rolë shumë të rëndësishëm: Zbuloni përse çdo fshesë ka një vrimë të tillë

0

Gjërat që i përdorim në përditshmëri shpesh kanë veçori që e bëjnë më të lehtë për ne të punojmë me to.

Megjithatë, këto funksione mbeten të papërdorura, sepse nuk dimë për to. Një prej tyre është funksioni i vrimës në dorëzën e fshesës së rrymës

Ato në fakt shërbejnë për të e ndalur fuqinë e thithjes së fshesës. Ajo më së shumti ju hyn në punë për shembull ku i pastroni perdet dhe keni nevojë që forca e thithjes të jetë më e dobët.

Gjithashtu shërben edhe kur diçka e papritur hyn në fshesë mund të e bllokoj atë, prandaj me hapjen e vrimës ju e ngadalësoni procesin.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here