Ky është mesazhi i Mërgim Mavrajt për ata që nuk e duan atdheun

0

Mërgim Mavraj ka publikuar një mesazh në rrjetet sociale.

Ai ka këshilluar të gjithë që për ta dashur më shumë atdheun e tyre, të shkojnë tek i huaji.

“Në qoftë se dëshironi ta njihni dhe ta doni atdheun tuaj, shkoni në të huajin”, shkroi Mavraj në Facebook.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here