Kryeministri i Malit të Zi viziton sot Kosovën

0

Kryeministri i Malit të Zi Dushko Markoviq viziton sot Kosovën.

Këtë e ka bërë të ditur kryeministri i vendit Ramush Haradinaj në mbledhjen e djeshme të qeverisë.

“Të mërkurën e viziton Kosovën kryeministri i Malit të zi. Është një nder që i bënë Kosovës. Ne tani po hyjmë në javën e aktiviteteve të shënimit të 10 vjetorit, iu kisha kërku të gjithëve ministrave të merrni përgjegjësinë dhe tu ndani kohë zyrtarëve që vijnë në Kosovë, që të jemi bashkë të dëshmojnë që kjo është një ngjarje e rëndësishme”, tha Haradinaj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here