Kjo është oferta e çmendur e një kompanie turistike: seks, drogë, alkool…, pa kufi

0

Një kompani turistike sapo ka hedhur në treg një paketë turistike që nuk ka nevojë për shumë reklamë.

Nga data 23 deri në 27 nëntor një paketë bombastike përfshin orgji me prostituta, kokainë të pastër dhe alkool falas, shkruan Mirror, njofton Lapsi.al.

Dy video promovuese që po bëjnë xhiron në internet tregojnë dy klientë që udhëtojnë drejt ishullit ku është vendosur resorti në Kolumbi.

Në njërën prej videove ishulli përshkruhet si vendi ku mund të kalohet një eksperiencë seksuale e rrallë.

Klipi tregon një burrë që kur hyn në vilën e tij – sepse çdo klient ka vilën e tij personale – gjen katër vajza që e presin në pishinë.

Paketat turistike përmbajnë edhe festa në jahte, ku festohet me alkool dhe kokainë ndërsa në shkruhet mesazhi: “I përfshirë në ofertë; seksi pa limit”.

Në ditën e dytë të paketës, parashikohet që klientët të kalojnë rreth një orë e gjysmë me 16 vajza njëherësh.

“Ideja është që klienti të gjejë vetveten në këtë eksperiencë” thonë organizatorët.

Oferta është ideuar nga një grup i quajtur “Kompania e Vajzave të Mira” dhe oferta është vetëm për pak ditë nga 24-27 Nëntor.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here