Ja si stërvitet qeni më i rrezikshëm në botë

0

Pitbulli konsiderohet si një nga qentë më të rrezikshëm në botë dhe nuk është e lehtë të menaxhosh gjithë fuqinë ai ka.

Pitbull njihet si një prej rracave të qenve më luftarakë, ndërsa në videot e mëposhtme do të shihni se si mund të stërvitet ai.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here