“I pritet koka” në një aksident. Mjekët i ngjisin kokën fëmijës 16 muajshe (Video/Foto)

0

 

Një ndërhyrje kirugjikale shokuese është bërë në Australi ku pas një aksidenti të frikshëm të voglit Jackson Tailer iu thyen vëretbra e parë dhe e dytë dhe qafa nuk ishte më e ngjitur me shpinën.

 

Vogëlushi pësoi një aksident bashkë me nënën dhe motrën e tij të vogël. Ai si pasojë përfundoj me një prerje të vogël të kokës që shkaktoi shkëptujen e qafës nga shtylla kurizore duke rrezikuarjetën e tij.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here