Gruevski tenton të godas kryetarin e Kuvendit,Talat Xhaferi (VIDEO)

0

Ligji për përdorimin e gjuhëve në Maqedoni është kthyer për miratim në Kuvend nën tensione brenda dhe jashtë ndërtesës së këtij institucioni.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here