Gramoz Berisha me dedikim të veçantë në Ditën e Çlirimit të Suharekës

0

Gramoz Sedat Berisha, i mbijetuari i Masakrës ndaj familjes Berisha të Suharekës ka bërë sot një dedikim të veçantë për familjarët e tij të sakrifikuar për lirinë e vendit.

Ai ka bërë një urim për Ditën e Çlirimit të Suharekës me një fotografi pranë varrit të babait dhe një tjetër pranë atij të të vëllait.

“Ne jemi sepse ishit ju. Sepse po të mos ishit ju nuk do të ishte liria.
Nuk do të ishim ne dhe gjithçka do të ishte e pakuptimë.
Faleminderit që ishit. Ju duam.
URIME DITA E ÇLIRIMIT SUHAREKË.” ka shkruar Gramoz Berisha.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here