Drejtori i AKI-së sot raporton para Komisionit të Parlamentit

0

Drejtori i AKI-së, Driton Gashi sot raporton para Komisionit për Mbikëqyrjen e Agjencisë Kosovare të Inteligjencës.

Ky është raportimi i parë i Gashit për arrestimin dhe dëbimin e gjashtë gylenistëve për në Turqi.

Gashi është akuzuar si personi kryesor për deportimin e shtetasve turq. Kryeministri Ramush Haradinaj i ka kërkuar  Gashit largim nga kjo detyre, por që  ai ende nuk ka pranuar të japë dorëheqje.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here