Breshka 45-vjeçare bie në rrjetat e peshkatarëve

0

Breshka e llojit Kareta-Kareta, me një peshë prej 40 kilogramëve, ka rënë në rrjetat e peshkatarëve të Orikumit.

Peshkatari Sherif Durmishi ka treguar se breshka është rreth 40-vjeçare dhe është e llojit Kareta-Kareta. Sipas tij, breshka nuk ka asnjë shenjë dëmtimi dhe është me shëndet të plotë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here