Brenda thertores së frikshme të derrave të modifikuar gjenetikisht

0

Këto foto shokuese tregojnë se si janë derrat e modifikuar gjenetikisht.

Derrat muskulozë janë modifikuar nga një kompani në Kamboxhia.

Kafshët ruhen në kafaze dhe nuk ecin dot mirë për shkak të muskujve të mëdhenj.

Kritikët thonë se kanë mbetur të shokuar.

PETA ka kritikuar ashpër fermerët, duke thënë se kjo praktikë është horror.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here