Befason rock grupi nga Suedia, këndon Xhamadani Vija Vija në koncert

0

Më 7,8 dhe 9 shtator është mbajtur festivali i vjeljes së rrushit, “Hardh Fest” në Rahovec.

Aty kanë performuar shumë artistë e grupe, vendorë e të huaj, përveç aktiviteteve tjera.

Një nga performuesit ka qenë edhe grupi Madman’s Choice nga Suedia.

Madman’s Choice është një grup i rokut suedez.

Ata megjithatë e kanë përgatitur një befasi për publikun. E kanë mësuar këngën e famshme shqiptare “Xhamadani Vija Vija” dhe e kanë performuar live për publikun, duke qenë edhe një nga momentet më kulmore të festivalit.

Ndiqeni videon për më shumë.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here