Bebe Rexha për Ditën Ndërkombëtare të gruas kapublikuar një fotografi me njeriun e saj më të shtrenjtë, nënën.

Dihet që Bebe Rexha ngado që shkon, pothuajse gjithmonë merr me vete dhe nënën e saj.

“Të dua nënë. Ti më inspiron mu që të jem një femër e mirë çdo ditë. Urime Dita Ndërkombëtare e Gruas të gjitha grave” ka shkruar Bebe Rexha në fotografinë e publikuar ku shfaqet duke puthur nënën e saj.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here