Irfan Selimi nga Tetova ka sjellur disa pamje të mrekullueshme nga Malet e Sharrit në të cilat shihet një arushë gjigande.

Ai kishte montuar kamerat në drunjët e malit dhe për disa ditë rresht ka mbledhur pamje të çdo levizjeje të arushës.
Një foto të arushës mund ta shihni së bashku me këtë lajm.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here