A ndihmon soda e bukës me aciditetin në stomak

0

Soda e bukës njihet si njëri nga “ilaçet shtëpiake” që qetëson dhimbjen e stomakut kur kemi problem me aciditetin.

Si produkt që bën pjesë tek alkalinet ndihmon me neutralizimin e acidit në stomak, megjithatë duhet të tregoni kujdes kur përdorni sodën e bukës.

Ky produkt nuk guxon të përzihet me ilaçe të tjera, dhe në qoftë se problemet me acidin në lukth vazhdojnë për më shumë se dy javë, duhet të vizitoni mjekun.

Aciditeti në stomak shumë shpesh shkaktohet nga konsumimi i ilaçeve, siç mund të jenë ato për osteoporozë.

Andaj, mjekët rekomandojnë konsumimin e ilaçeve me një gotë të plotë me ujë, para se të hani mëngjesin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here