A është e vërtetë teoria se femrat dhe meshkujtë “nuk vijnë nga planete të njëjta”?

0

Shumë njerëz thonë se burrat dhe gratë janë nga planetë të ndryshëm. Kjo lidhet me fiziologjinë dhe disa gjëra të tjera. Gratë janë të ndryshme nga burrat në shumë aspekte dhe disa prej këtyre dallimeve janë edhe avantazhe, shkruan Bright Side, transmeton Indeksonline.

Burrat dhe gratë vishen në një rend tjetër. Shumë pak njerëz e vërejnë këtë fakt. Por është shumë interesante se gratë veshen nga lart poshtë – së pari një këmishë ose një bluzë të ndjekur nga pantallona. Përderisa meshkujt fillimisht vëjnë çorape dhe xhinse dhe vetëm atëherë ata vënënjë këmishë ose një T-shirt.

Gratë janë më pak të prirura për të marrë rreziqe

Gratë hanë rreth 4.5 Ib buzëkuq gjatë jetës së tyre

Gratë e duan gatim për burrat e tyre

Ndonjëherë gratë mund të bëjnë pyetje shumë të çuditshme. Po, sigurisht, vajzat janë shumë kurioze dhe ndonjëherë kanë nevojë të njohin sa më shumë informacion që është e mundur. Megjithatë, kur një vajzë përpiqet të gjejë informacionin tuaj të identifikimit ose dëshiron të zbulojë se kur është ditëlindja e mikut tuaj, duhet të konsideroni pse ajo është duke kërkuar. Mund të jetë se ajo është e dyshimtë për ju dhe ajo po kërkon një mënyrë për të gjetur diçka.

Gratë bëjnë shumë përpjekje për të shkuar poshtë shkallët më taka të lartë.

Shtrëngimi i duarve me një grua është ndryshe nga shtrëngimi i duarve me një burrë.

Alkooli dhe gratë janë një dreq e një përzierjeje.

Gratë e shohin botën në një spektër më të ndritshëm.


Është vërtetuar shkencërisht se gratë mund të dallojnë më shumë ngjyra sesa meshkujt për shkak të gjeneve të tyre. Kjo është arsyeja pse meshkujt shpesh çmenden kur një vajzë po përpiqet të provojë se ekziston një dallim midis vjollcës dhe patëllxhanës me ngjyra.

Gratë kanë një ndjenjë më të mirë të erë

Trupi femëror ndryshon me shpesh

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here